Produk elektronik

Seri Produk

W09 round wooden 10W wireless charger

W09 pangisi daya nirkabel kayu 10W

W09 minangka pangisi daya nirkabel gaya desktop 10W Qi sing memenuhi syarat kanggo kabeh piranti sing bisa digunakake qi. Kompatibel karo 5W / 7.5W. IC cerdas duwe kontrol suhu lan sensor cerdas kanggo perjanjian nirkabel sing beda kanggo nyetel tarif listrik sampeyan.

Nelusuri
Private Molds for 22.5W Double way Fast charger 20000mah power bank

Cetakan Pribadi kanggo 22.5W Pangisi daya kaping pindho, daya listrik 20000mah

Kanthi kapasitas gedhe 20.000mAh, pangisi daya portebel 20000Mah bisa ngeterake 5 biaya menyang iPhone 11, meh 4 biaya kanggo Galaxy Note 10 plus. Ukuran sing sampurna: 105 * 66 * 26MM. Bobot: 316g. Ukuran paling cilik ing donya. Gampang digawa lan cocog kanggo lelungan.

Nelusuri
Mag-Safe Power Bank, 5000Mah Mag-Safe Wireless Charger, Portable Magnet Power Bank with Dual Input & Output, 15W Fast Wireless Charging Treasure for iPhone 12/12 Mini/Pro/Max (Blue)

Bank Daya Mag-Aman, Charger Nirkabel Mag-Aman 5000Mah, Bank Daya Magnet Portable kanthi Input & Output Ganda, Harta Pengisian Nirkabel Cepat 15W kanggo iPhone 12/12 Mini / Pro / Max (Biru)

Stick & Charge: Siji langkah kanggo ngisi daya. Nempelake pangisi daya portebel iki ing sisih mburi smartphone sampeyan, banjur kanthi gampang nirkabel ngisi daya piranti tanpa kabel.

Nelusuri
5000mAh Slim Magnetic Powerbank With Ring Holder 5W Fast Wireless Charger For iPhone Android Smart Phones

5000mAh Powerbank Magnetik Ramping Kanthi Dering Dering 5W Charger Nirkabel Cepet Kanggo Ponsel Cerdas iPhone Android

Ndhukung ngisi daya rong cara sekaligus, bank daya nirkabel sing aman, kabel lan nirkabel wis diisi daya kanthi cepet.

Nelusuri
Portable Mini Wireless Hands Free Charger by AMT | 2-in-1 5000mAh Power Bank with Qi Wireless Charging & Hands Free Suction Cups Attachment Options, Big Charge, Half The Size (1 Unit)- White

Pangisi daya Gratis Nirkabel Portabel Mini dening AMT | 2-in-1 5000mAh Power Bank kanthi Qi Wireless Charging & Hands Free Cups Lampiran, Charge Big, Setengah Ukuran (1 Unit) - Putih

12 cangkir nyedhot individu bisa nyedhaki paling akeh kasus telpon - priksa manawa ana permukaan sing rata lan Gamelan / utawa ngilangi kasus telpon sampeyan. Sampeyan ora bakal repot yen nyekel bank daya abot ing tangan sampeyan, nyelehake ing kanthong utawa njupuk pesawat.

Nelusuri

2004

Elektronik M-Ratu

Shenzhen M-Queen Electronics Co., Ltd. dununge ing Bao'an, Shenzhen China. Salah sawijining pemasok Elektronika China wiwit 2004, kita duwe spesialisasi ing kabeh hal elektronik: Power Bank; Pengisi Daya Nirkabel; USB Flash Drive; Headphone; Pembicara lan liya-liyane. Loro-lorone kalebu OEM (pabrikan peralatan asli) lan ODM (pabrikan desain asli.) Kita bisa mbantu sampeyan nggunakake Merek.

Produk elektronik

Seri Produk