• head_banner_02

Klip USB Drive Anyar

Katrangan singkat:

Iki klip desain anyar USB Drive, lan desain USB 2 ing 1 desain.

Flash drive USB iki bisa ditampilake logo kanthi cahya.

Pilih cahya: abang, biru, ijo, putih.


Detail Produk

Tag Produk

Iki klip desain anyar USB Drive, lan desain USB 2 ing 1 desain.

Flash drive USB iki bisa ditampilake logo kanthi cahya.

Pilih cahya: abang, biru, ijo, putih.

• Flash drive iki kompatibel karo macem-macem piranti karo konektor usb.

• Plug lan muter ora butuh drive / power supply, selaras karo spesifikasi USB 2.0 Kecepatan Tinggi, kacepetan transmisi data. Simpen lan enggo bareng potret, video lan musik kanthi cara sing gampang lan andal.

• Lampu LED nalika dipasang, kanthi awak transparan, dadi apik lan apik banget. Gampang diweruhi lan gampang ditemokake, hadiah sing sampurna kanggo kanca utawa kulawarga.

• Digawe saka logam lan kristal, iku apik banget. Kapasitas nyata, anti banyu, andal lan sampurna kanggo nyimpen kabeh dokumen.

• Antarmuka USB 2.0: Konsumsi daya sithik, gunakake chip kelas A, kinerja stabil lan andal, paling ora 10 taun retensi data kanthi panyimpenan 1.000.000 kaping.

MQ-511U (2)
MQ-511U (5)
MQ-511U (7)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita