• head_banner_02

Pangisi daya cepet nirkabel W10 kayu 10W kothak

Katrangan singkat:

W10 minangka pangisi daya 10W kanggo piranti sing kompatibel karo Qi, dermaga kanthi desain anti slip. Kanthi Bambu Alam berkualitas tinggi lan digawe kanthi profesional, Ora ana plastik, kanthi desain elegan.


Detail Produk

Tag Produk

W10 minangka pangisi daya 10W kanggo piranti sing kompatibel karo Qi, dermaga kanthi desain anti slip. Kanthi Bambu Alam berkualitas tinggi lan digawe kanthi profesional, Ora ana plastik, kanthi desain elegan.

Output daya nganti 10W kanthi adaptor AC 3.0 / 2.0 AC kanggo ngisi daya cepet piranti. (Ora Klebu Adaptor AC). Uga kompatibel karo 5W / 7.5W kanthi otomatis.

Bisa diisi langsung liwat kasus telpon nganti kandel 6 mm. Copot magnet, genggeman, kasus logam, utawa kertu kredit ing antarane pangisi daya nirkabel lan telpon.

Indikator LED ngidini sampeyan mriksa status daya kanthi cepet. Kanthi cahya sing sithik, bisa uga turu lan nyaman digunakake kapan wae.

Pangisi daya nirkabel kita duwe mode suhu ganti otomatis, yen wis panas, otomatis mati, lan yen wis adhem, urip kanthi otomatis. Teknologi Proteksi Multifungsi Eksklusif nyedhiyakake kontrol suhu, perlindungan lonjakan, pencegahan sirkuit cendhak, lan liya-liyane. Desain ketebalan 0,5cm plus sistem kontrol suhu cerdas njamin ngisi daya sing luwih adhem nanging luwih efisien.

Nomer Model: MQ-W10
Panggunaan: Ponsel, Earphone
Advantager Bahan produk: kayu pring, Kompatibel kanggo: 5W + 7.5W + 10W
Standar Produk Qi (WPC versi paling anyar 1.2.4)
Bahan Perumahan kayu pring
Perlindhungan tes sepuh, tes uyah semprotan 12-24 jam.
Pelabuhan: 1 x USB
Input: 5V / 2A
Output: 9V / 1.67A, 5V / 2A
Werna: Kayu
Daya Output: 5W / 7.5W / 10W
Garansi: 12 Wulan
Efisiensi: > 72%
Jarak: <10mm

Tembung wigati:

ponsel acryl ABS cepet ngisi daya

tanpa kabel Charger Qi-Certified 10W Max kanggo iPhone SE 2020, 11, 11 Pro, 11 Pro Max, AirPods, Galaxy S20 S10, Note 10 9

Charger nirkabel Qi universal 2020

pangisian daya nirkabel kayu 10W langsing promosi kanggo iphone 8 + 10W

Ponsel pangisi daya ponsel portabel bantalan charger nirkabel Qi nirkabel

kothak kayu qi nirkabel 10W bantalan meja ngisi daya cepet

W10 square wooden 10W wireless fast charger5
W10 square wooden 10W wireless fast charger1
W10 square wooden 10W wireless fast charger2
W10 square wooden 10W wireless fast charger3
W10 square wooden 10W wireless fast charger4

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita